Contact

Gusto ligt aan het Plein in Den Haag. Het restaurant is op een steenworp afstand van de Tweede Kamer, het Binnenhof, het Mauritshuis, Den Haag Centraal en diverse parkeergarages. Het restaurant leent zich uitstekend voor een vlotte of uitgebreide zaken afspraak. Ook voor een gezellig avondje uit met vrienden of romantisch dinertje met uw partner bent u bij Gusto aan het juiste adres.

Combineer uw bezoek aan Gusto met een bezoek aan de Koninklijke Schouwburg, Diligentia, het Nationale Toneel, de Anton Philipszaal, Theater aan het Spui, Pathé Buitenhof en spuimarkt, het filmhuis en diverse musea. Allemaal op loopafstand van het restaurant.

Ons restaurant is toegankelijk voor gasten met een rolstoel en er is een invalide toilet aanwezig.

Tijdens Koningsnacht zijn wij helaas niet open voor diner. 

Contactform

Adres

 • Solo Vino by Gusto
  Plein 22
  2511 CS   Den Haag
 • http://www.italiaans-restaurant-gusto.nl
  Email: info@gusto-denhaag.nl

  Openingstijden

  maandag
  10:00 - 23:00
  dinsdag
  10:00 - 23:00
  woensdag
  10:00 - 23:00
  donderdag
  10:00 - 23:00
  vrijdag
  10:00 - 01:00
  zaterdag
  10:00 - 01:00
  zondag
  10:00 - 23:00

  Familie diner

  Italiaanse gezelligheid is lekker eten met de hele familie. Gusto wordt gerund door twee Italiaanse families dus zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk familie is en hoe belangrijk lekker eten is. Deze twee combineer je bij Gusto optimaal, voor de hele familie zijn er lekkere gerechten. Of je nu meer uitgebreid wilt dineren of met de kinderen komt voor een pizza en pasta met een heerlijk wijntje erbij, het kan allemaal.

  Bedrijfsborrel

  Solo Vino by Gusto is dé plek om te borrelen op het Plein. Kom gezellig spontaan na werk met collega's een wijntje (of biertje) drinken. Wil je een bedrijfsborrel organiseren, dat kan perfect bij ons. We hebben verschillende borrel arrangementen met lekkere hapjes en wijnen.

  Het concept Solo Vino stopt niet bij de twee wine bars, er is ook een webshop, waar je de Italiaanse wijnen kunt bestellen, fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.