Group Specials

Vier het bij Gusto!

Solo Vino by Gusto leent zich uitstekend om met een groep te komen eten. Heb je een grote familie, heel veel leuke vrienden of gezellige collega’s of moet je voor je baas een borrel of diner organiseren? Wij zijn ‘de plek om te zijn’ op het Plein. Bekijk hier onze arrangementen en als je denkt ‘dat wil ik!’ neem dan contact met ons op. We bespreken met plezier de mogelijkheden met je.

Lunch

Lunch

Gusto is de ideale locatie voor een lunch, zakelijk en persoonlijk. Je kunt bij ons lekker lunchen met met collega's, vrienden of familie op ons heerlijke terras of kom gezellig binnen. Gusto is de perfecte plek voor een zakelijke lunch, goed te combineren met een vergadering of bespreking. Met lekker eten praat je makkelijker...

Lees meer »

Borrelen op het Plein

Borrelen op het Plein

Solo Vino by Gusto is dé plek om te borrelen, zowel zakelijk als met vrienden en familie. In onze winebar schenken we de lekkerste Italiaanse wijnen, ook per glas. Voor groepen vanaf 10 personen bieden we verschillende leuke borrelarrangementen aan.

 

Lees meer »

Diner

Diner

Je kunt bij ons lekker dineren met collega's, vrienden of familie op ons heerlijke terras of kom gezellig binnen. Gusto is de perfecte plek voor een zakelijk diner, als bedrijfsuitje of met relaties. We bieden verschillende mogelijkheden. Onze aantrekkelijke arrangementen zijn mogelijk vanaf 10 personen en aan te passen naar jouw unieke wens.

Lees meer »

Wijn drinken

Wijn drinken

Als je van wijn houdt, houden wij van jou. Solo Vino by Gusto serveert de lekkerste Italiaanse wijnen ook per glas. Kom wijn proeven met vrienden, familie of collega's. We organiseren een wijnproeverij of high wine op maat voor jou. Leuk om te doen bij een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of gewoon omdat het kan.

Lees meer »

Pasta Workshop

Pasta Workshop

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met vrienden of collega's - wij geven een Pasta workshop, gezellig om te doen en lekker!

Lees meer »

Pizza Workshop Kids

Pizza Workshop Kids

Het leukste kinderfeestje! Zelf met vriendjes en vriendinnetjes pizza's maken.

Lees meer »

Familie diner

Italiaanse gezelligheid is lekker eten met de hele familie. Gusto wordt gerund door twee Italiaanse families dus zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk familie is en hoe belangrijk lekker eten is. Deze twee combineer je bij Gusto optimaal, voor de hele familie zijn er lekkere gerechten. Of je nu meer uitgebreid wilt dineren of met de kinderen komt voor een pizza en pasta met een heerlijk wijntje erbij, het kan allemaal.

Bedrijfsborrel

Solo Vino by Gusto is dé plek om te borrelen op het Plein. Kom gezellig spontaan na werk met collega's een wijntje (of biertje) drinken. Wil je een bedrijfsborrel organiseren, dat kan perfect bij ons. We hebben verschillende borrel arrangementen met lekkere hapjes en wijnen.

Het concept Solo Vino stopt niet bij de twee wine bars, er is ook een webshop, waar je de Italiaanse wijnen kunt bestellen, fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.