Lunch

Gusto is de ideale locatie voor een lunch, zakelijk en persoonlijk. Je kunt bij ons lekker lunchen met collega's, vrienden of familie op ons heerlijke terras of kom gezellig binnen. Gusto is de perfecte plek voor een zakelijke lunch, goed te combineren met een vergadering of bespreking. Met lekker eten praat je makkelijker.

Met onze top locatie aan het Plein zijn de leukste winkels om de hoek, evenals de Tweede Kamer, het Binnenhof, het Mauritshuis en andere musea. Combineer je bezoek aan ons mooie centrum met een lekkere lunch bij Gusto. Station Den Haag Centraal is op loopafstand.

We bieden verschillende mogelijkheden. Onze aantrekkelijke arrangementen zijn mogelijk vanaf 10 personen en aan te passen naar jouw unieke wens. Je kunt een 3-gangen lunch reserveren vanaf €17,50. Bekijk onze menukaart, we stellen menu's samen met de wisselende gerechten van onze kaart. We helpen je met plezier bij jouw specifieke verzoek, je kunt bellen met 070-3063 658 of mailen naar info@gusto-denhaag.nl voor meer informatie, een offerte of om te reserveren. Of loop even bij ons naar binnen. 

Lunch Menu Panini - €17.50 
Zuppe  |  Panini  |  Dolce / Caffé / Té

High Tea - €17,50
Trammezini | Stuzzichini | Dolce | onbeperkt Té

Lunch Menu Pasta - €20,50
Zuppe | Pasta / Insalata | Dolce / Caffé / Té

Heb je speciale wensen, zoals een speciale welkomst met bijvoorbeerd Prosecco of wil je een wijntje bij de lunch, wil je liever een pizza? Het kan allemaal, bespreek het met ons en we maken een mooi voorstel.

Familie diner

Italiaanse gezelligheid is lekker eten met de hele familie. Gusto wordt gerund door twee Italiaanse families dus zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk familie is en hoe belangrijk lekker eten is. Deze twee combineer je bij Gusto optimaal, voor de hele familie zijn er lekkere gerechten. Of je nu meer uitgebreid wilt dineren of met de kinderen komt voor een pizza en pasta met een heerlijk wijntje erbij, het kan allemaal.

Bedrijfsborrel

Solo Vino by Gusto is dé plek om te borrelen op het Plein. Kom gezellig spontaan na werk met collega's een wijntje (of biertje) drinken. Wil je een bedrijfsborrel organiseren, dat kan perfect bij ons. We hebben verschillende borrel arrangementen met lekkere hapjes en wijnen.

Het concept Solo Vino stopt niet bij de twee wine bars, er is ook een webshop, waar je de Italiaanse wijnen kunt bestellen, fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.