Pasta Workshop

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met vrienden of collega's - wij geven een Pasta workshop, gezellig om te doen en lekker!

Je maakt samen zelf verschillende soorten pasta en pasta saus onder begeleiding van onze chef. Terwijl jullie bezig zijn serveren we lekkere Italiaanse hapjes en Prosecco. Als de workshop klaar is kunnen jullie genieten van je eigen gemaakte pasta in een drie of vier gangen menu. 

De pasta workshop duurt circa 1 uur (exclusief diner) en kost €7.5 p.p. (vanaf 15 personen)

  • Zelfgemaakte pasta met 3-gangenmenu  32.5* p.p.
  • Zelfgemaakte pasta met 4-gangenmenu  41.5* p.p.

 

* De menuprijs is inclusief een glas Prosecco en stuzzichini (Italiaanse hapjes) tijdens de workshop

                                 pastaworkshop

Familie diner

Italiaanse gezelligheid is lekker eten met de hele familie. Gusto wordt gerund door twee Italiaanse families dus zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk familie is en hoe belangrijk lekker eten is. Deze twee combineer je bij Gusto optimaal, voor de hele familie zijn er lekkere gerechten. Of je nu meer uitgebreid wilt dineren of met de kinderen komt voor een pizza en pasta met een heerlijk wijntje erbij, het kan allemaal.

Bedrijfsborrel

Solo Vino by Gusto is dé plek om te borrelen op het Plein. Kom gezellig spontaan na werk met collega's een wijntje (of biertje) drinken. Wil je een bedrijfsborrel organiseren, dat kan perfect bij ons. We hebben verschillende borrel arrangementen met lekkere hapjes en wijnen.

Het concept Solo Vino stopt niet bij de twee wine bars, er is ook een webshop, waar je de Italiaanse wijnen kunt bestellen, fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.