Pizza Workshop Kids

Vier je verjaardag op zijn Italiaans en versier en bak je eigen pizza.

Pizza workshop - €12,50 pp

Bij Gusto kun je jouw kinderfeestje vieren met het maken van je eigen pizza  De kinderen beginnen met het kleuren van een kleurplaat, daarna kan het versieren, bakken en eten van de pizza’s beginnen. Je mag in de keuken kijken en je ziet de pizza's in de houtoven gaan. Tijdens het kinderfeestje wordt er onbeperkt limonade geschonken. 

Het feestje wordt afgesloten met een heerlijk kinderijsje.
Super leuk kookfeestje voor kids - van 4 t/m 12 jaar.
                          workshop pizza

 

Familie diner

Italiaanse gezelligheid is lekker eten met de hele familie. Gusto wordt gerund door twee Italiaanse families dus zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk familie is en hoe belangrijk lekker eten is. Deze twee combineer je bij Gusto optimaal, voor de hele familie zijn er lekkere gerechten. Of je nu meer uitgebreid wilt dineren of met de kinderen komt voor een pizza en pasta met een heerlijk wijntje erbij, het kan allemaal.

Bedrijfsborrel

Solo Vino by Gusto is dé plek om te borrelen op het Plein. Kom gezellig spontaan na werk met collega's een wijntje (of biertje) drinken. Wil je een bedrijfsborrel organiseren, dat kan perfect bij ons. We hebben verschillende borrel arrangementen met lekkere hapjes en wijnen.

Het concept Solo Vino stopt niet bij de twee wine bars, er is ook een webshop, waar je de Italiaanse wijnen kunt bestellen, fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.