Wijn drinken

Als je van wijn houdt, houden wij van jou. Solo Vino by Gusto serveert de lekkerste Italiaanse wijnen ook per glas. Kom wijn proeven met vrienden, familie of collega's. We organiseren een high wine op maat voor jou. Leuk om te doen bij een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of gewoon omdat het kan.
 

High Wine -  €32,50 pp
We hebben ook een heerlijke High Wine, waarbij je een verrassende variatie aan warme en koude Italiaanse gerechtjes krijgt met daarbij speciaal geselecteerde wijnen. Onze sommelier Bjorn kan je alles vertellen over de wijnen en waarom de gerechten zo goed bij de wijn passen. De High Wine is er vanaf €32,50 pp - je krijgt een glas prosecco met amuse en twee verschillende wijnen met Italiaanse gerechtjes, toe krijg je een kopje koffie of thee met zoetigheden.

Solo Vino by Gusto zou geen echte winebar zijn als er geen wijn geproefd kan worden. Daarom organiseren we regelmatig wijnproeverijen. Houd onze website en Facebook pagina in de gaten voor de volgende wijnproeverij.

Familie diner

Italiaanse gezelligheid is lekker eten met de hele familie. Gusto wordt gerund door twee Italiaanse families dus zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk familie is en hoe belangrijk lekker eten is. Deze twee combineer je bij Gusto optimaal, voor de hele familie zijn er lekkere gerechten. Of je nu meer uitgebreid wilt dineren of met de kinderen komt voor een pizza en pasta met een heerlijk wijntje erbij, het kan allemaal.

Bedrijfsborrel

Solo Vino by Gusto is dé plek om te borrelen op het Plein. Kom gezellig spontaan na werk met collega's een wijntje (of biertje) drinken. Wil je een bedrijfsborrel organiseren, dat kan perfect bij ons. We hebben verschillende borrel arrangementen met lekkere hapjes en wijnen.

Het concept Solo Vino stopt niet bij de twee wine bars, er is ook een webshop, waar je de Italiaanse wijnen kunt bestellen, fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.