Nieuws

Italiaans restaurant Gusto is dit jaar compleet vernieuwd, met een nieuwe look en een winebar. De succesformule van winebar Solo Vino is nu ook geïntegreerd in restaurant Gusto. Solo Vino is al jaren een succes op het Kurhausplein bij La Galleria, niet gek dat de eigenaren van ditzelfde restaurant ervoor hebben gekozen om ook een winebar op het Plein te openen. Solo Vino by Gusto is geboren.

Met een winebar, een nieuw interieur en nieuwe styling bieden wij onze gasten nog meer mogelijkheden om Italië te proeven en te genieten. Of je nu komt met vrienden of familie of komt voor een zakelijke gelegenheid – zakenlunch, borrel of diner met collega’s, wijnproeverij met relaties – we staan voor je klaar.

De website heeft een nieuwe look, het terras is compleet vernieuwd, evenals het interieur binnen, de keuken de toiletten. Proef de Italiaanse gezelligheid in onze warme huiskamer en neem een kijkje bij de open keuken. Solo Vino by Gusto ademt de bruisende Italiaanse sfeer.

Solo Vino by Gusto Plein Den Haag               Solo Vino by Gusto Plein Den Haag               Solo Vino by Gusto Plein Den Haag
Solo Vino by Gusto Plein Den Haag  Solo Vino by Gusto Plein Den Haag  Solo Vino by Gusto Plein Den Haag

Familie diner

Italiaanse gezelligheid is lekker eten met de hele familie. Gusto wordt gerund door twee Italiaanse families dus zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk familie is en hoe belangrijk lekker eten is. Deze twee combineer je bij Gusto optimaal, voor de hele familie zijn er lekkere gerechten. Of je nu meer uitgebreid wilt dineren of met de kinderen komt voor een pizza en pasta met een heerlijk wijntje erbij, het kan allemaal.

Bedrijfsborrel

Solo Vino by Gusto is dé plek om te borrelen op het Plein. Kom gezellig spontaan na werk met collega's een wijntje (of biertje) drinken. Wil je een bedrijfsborrel organiseren, dat kan perfect bij ons. We hebben verschillende borrel arrangementen met lekkere hapjes en wijnen.

Het concept Solo Vino stopt niet bij de twee wine bars, er is ook een webshop, waar je de Italiaanse wijnen kunt bestellen, fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.