Italiaanse Wijnbar in Den Haag

Solo Vino by Gusto zou geen echte wijnbar zijn als er geen wijn geproefd kan worden. Daarom organiseren wij regelmatig een wijnproeverij, met bijpassende hapjes en gezellig muziek. Je kunt in een ongedwongen sfeer de lekkerste wijnen proeven en als je het leuk vindt om meer te weten over de wijnen, kan onze sommelier je er alles over vertellen. Houd onze website en Facebook pagina in de gaten voor de volgende wijnproeverij.

Sfeervolle wijnbar op het Plein in Den Haag

Italiaans restaurant Gusto is compleet vernieuwd ,met een nieuwe look en een wijnbar. De succesformule van wijnbar Solo Vino is nu ook geïntegreerd in restaurant Gusto. Solo Vino is al jaren een succes op het Kurhausplein in Scheveningen, daarom hebben we ervoor gekozen om ook een wijnbar op het Plein te openen. De wijnkenners achter Solo Vino importeren zelf de diverse wijnen uit Italië en kunnen je alles hierover vertellen. Samen met de chef zijn de lekkerste bijpassende hapjes geselecteerd.

Solo Vino by Gusto is dé plek om te borrelen, te lunchen en te dineren, zowel zakelijk, als met vrienden en familie.

Het concept Solo Vino stopt niet bij de twee wine bars. Er is namelijk ook een wijnwebshop waar je de Italiaanse wijnen kunt bestellen. Fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.

De lekkerste Italiaanse wijnen

Als je van wijn houdt, houden wij van jou. Solo Vino by Gusto serveert de lekkerste Italiaanse wijnen ook per glas. Kom wijn proeven met vrienden, familie of collega's. We organiseren een high wine op maat voor jou. Leuk om te doen bij een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of gewoon omdat het kan.

 

wijnglas   hapjes   bijgerechtjes

Familie diner

Italiaanse gezelligheid is lekker eten met de hele familie. Gusto wordt gerund door twee Italiaanse families dus zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk familie is en hoe belangrijk lekker eten is. Deze twee combineer je bij Gusto optimaal, voor de hele familie zijn er lekkere gerechten. Of je nu meer uitgebreid wilt dineren of met de kinderen komt voor een pizza en pasta met een heerlijk wijntje erbij, het kan allemaal.

Bedrijfsborrel

Solo Vino by Gusto is dé plek om te borrelen op het Plein. Kom gezellig spontaan na werk met collega's een wijntje (of biertje) drinken. Wil je een bedrijfsborrel organiseren, dat kan perfect bij ons. We hebben verschillende borrel arrangementen met lekkere hapjes en wijnen.

Het concept Solo Vino stopt niet bij de twee wine bars, er is ook een webshop, waar je de Italiaanse wijnen kunt bestellen, fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.