High wine in Den Haag

Laat u eens een avond in de watten leggen bij Solo Vino by Gusto in Den Haag. Met onze speciale wijn- spijs combinaties proeft u heerlijke hapjes met daarbij door onze sommelier geselecteerde wijnen. De uitsluitend Italiaanse wijnen worden door ons zelf geimporteerd en zijn tevens via onze webshop te verkrijgen. Onze sommelier vertelt u graag alles over deze wijnen en de gekozen combinaties. Uiteraard houdt hij ook rekening met uw persoonlijke smaak. Wij raden u aan om lekker de tijd te nemen om volop te genieten van dit arrangement.
 

Italiaanse High Wine -  €32,50 pp

Bij onze High Wine krijg je een verrassende variatie aan warme en koude Italiaanse gerechtjes met daarbij speciaal geselecteerde wijnen. Onze sommelier kan je alles vertellen over de wijnen en waarom de gerechten zo goed bij de wijn passen. De High Wine is er vanaf €32,50 pp - je krijgt een glas prosecco met amuse en twee verschillende wijnen met Italiaanse gerechtjes, toe krijg je een kopje koffie of thee met zoetigheden.

Reserveren kan via: 070 30 20 20 8

Italiaanse high wine     high wine den haag

Familie diner

Italiaanse gezelligheid is lekker eten met de hele familie. Gusto wordt gerund door twee Italiaanse families dus zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk familie is en hoe belangrijk lekker eten is. Deze twee combineer je bij Gusto optimaal, voor de hele familie zijn er lekkere gerechten. Of je nu meer uitgebreid wilt dineren of met de kinderen komt voor een pizza en pasta met een heerlijk wijntje erbij, het kan allemaal.

Bedrijfsborrel

Solo Vino by Gusto is dé plek om te borrelen op het Plein. Kom gezellig spontaan na werk met collega's een wijntje (of biertje) drinken. Wil je een bedrijfsborrel organiseren, dat kan perfect bij ons. We hebben verschillende borrel arrangementen met lekkere hapjes en wijnen.

Het concept Solo Vino stopt niet bij de twee wine bars, er is ook een webshop, waar je de Italiaanse wijnen kunt bestellen, fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.