wijnproeverij

Solo vino by Gusto zou geen echte winebar zijn als er geen wijn geproefd kan worden. Daarom organiseren we regelmatig wijnproeverijen. Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten voor de volgende wijnproeverij. 
 

Wijnproeverij op maat (ca. 2,5 uur)
Naast de wijnproeverij die vanuit Gusto wordt geintroduceerd is het ook mogelijk om een wijnproeverij op maat te reserveren bij ons. 
U wordt ontvangen door onze sommelier die u tijdens de proeverij alles zal vertellen over de wijnen. Onder zijn begeleiding geniet u van vijf proefmaten van de exclusieve Italiaanse wijnen. Voor uw eigen smaak en geur bevindingen kunt u gebruik maken van een uitgebreid reactieformulier met informatie over de wijnstreek en de wijnen die wij deze dag serveren. Aan het eind is er de mogelijkheid om blind te proeven. Voor groepen is het leuk hier een kleine competitie van te maken. Tijdens de proeverij worden er bijpassende hapjes geserveerd. Neem via dit formulier contact op met onze sales afdeling of bel naar 070 - 306 36 58.


wijnschenken  

Familie diner

Italiaanse gezelligheid is lekker eten met de hele familie. Gusto wordt gerund door twee Italiaanse families dus zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk familie is en hoe belangrijk lekker eten is. Deze twee combineer je bij Gusto optimaal, voor de hele familie zijn er lekkere gerechten. Of je nu meer uitgebreid wilt dineren of met de kinderen komt voor een pizza en pasta met een heerlijk wijntje erbij, het kan allemaal.

Bedrijfsborrel

Solo Vino by Gusto is dé plek om te borrelen op het Plein. Kom gezellig spontaan na werk met collega's een wijntje (of biertje) drinken. Wil je een bedrijfsborrel organiseren, dat kan perfect bij ons. We hebben verschillende borrel arrangementen met lekkere hapjes en wijnen.

Het concept Solo Vino stopt niet bij de twee wine bars, er is ook een webshop, waar je de Italiaanse wijnen kunt bestellen, fijn voor thuis, om cadeau te geven of als zakelijk geschenk.