BENVENUTO!

Italiaans restaurant Solo Vino by Gusto opende haar deuren op het Plein in het jaar 2010 en sindsdien willen we onze gasten een stukje Italië op het Plein laten beleven. Met authentieke Italiaanse gerechten en hapjes, goede Italiaanse wijnen en natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid. Het restaurant wordt gerund door twee Italiaanse families, hierdoor ervaar je de echte Italiaanse warmte. 

Met een winebar, een warm interieur en menukaart met authentieke Italiaanse gerechten bieden wij onze gasten volop gelegenheid om te genieten in Italiaanse sferen. Of u nu komt met vrienden, familie, of voor een zakelijke gelegenheid – zakenlunch, borrel, diner met collega’s of wijnproeverij met relaties – wij staan voor u klaar.

Solo Vino by Gusto ligt vlak bij de Tweede Kamer, het Binnenhof, het Mauritshuis en Den Haag Centraal Station en is de perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje Den Haag of een zakelijke afspraak.
GUSTO DINER BOXEN VOOR THUIS!


Thuis uit eten? Onze chef heeft drie speciale 3-gangenmenu's samengesteld om samen van te genieten.

Diner Box I € 35,00 (voor 2 pers.)
Diner Box II € 39,50 (voor 2 pers.)
Diner Box III € 62,50 (voor 2 pers.)
Bekijk de menu'sWe kijken ernaar uit u spoedig weer te mogen zien in het restaurant. Dat komt hoe dan ook weer terug.
Tot die tijd kunt u ons steunen door onze dinercheque te kopen. Bestel dit eenvoudig via de website en kies welk bedrag u wilt besteden.
En, als de coronaperiode voorbij is, ontvangen wij u weer gastvrij bij Gusto!