Solo Vino by Gusto

Italiaans restaurant Solo Vino by Gusto opende haar deuren op het Plein in 2010 en sindsdien willen we onze gasten een stukje Italië op het Plein laten beleven. Met authentieke Italiaanse gerechten en hapjes, zelf geïmporteerde wijnen en natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid. Het restaurant wordt gerund door twee Italiaanse families, hierdoor ervaar je de echte Italiaanse warmte. 

De succesformule van winebar Solo Vino is nu ook geïntegreerd in restaurant Gusto. Solo Vino is al jaren een succes op het Kurhausplein bij La Galleria, niet gek dat de eigenaren van ditzelfde restaurant ervoor hebben gekozen om ook een winebar op het Plein te openen. Solo Vino by Gusto is geboren.

Met een winebar, een nieuw interieur en nieuwe styling bieden wij onze gasten nog meer mogelijkheden om Italië te proeven en te genieten. Of je nu komt met vrienden of familie of komt voor een zakelijke gelegenheid – zakenlunch, borrel of diner met collega’s, wijnproeverij met relaties – we staan voor je klaar.

Het restaurant is vlakbij de Tweede Kamer, het Binnenhof, het Mauritshuis en Den Haag Centraal Station en leent zich uitstekend voor een gezellig dagje Den Haag of een zakelijke afspraak.

Een bezoek aan de Koninklijke Schouwburg, Diligentia, het Nationale Toneel, de Anton Philipszaal, Theater aan het Spui, Pathé Buitenhof of Spuimarkt, het filmhuis en diverse musea is heel goed te combineren met een hapje bij Solo Vino by Gusto. Het is allemaal op loopafstand van het restaurant.

Houdt onze Facebook goed in de gaten om op de hoogte te blijven van onze evenementen en acties.