Pathé filmdinerZin in een compleet avondje uit?

Start je avond met een heerlijk 3-gangen diner bij Solo Vino by Gusto. Vervolgens kun je genieten van een spannende/romantische/grappige film bij Pathé Buitenhof. Als afsluiting van de avond kun je in het café van de bioscoop nog nagenieten onder het genot van een drankje. Dit alles voor slechts €34,95 per persoon!

PAHTÉ MENU & BIOSCOOPKAARTJE INCL. DRANKJE
€ 34,95

ANTIPASTO GUSTO

Combinatie van diverse Italiaanse voorgerechten

***

PIZZA O PASTA A SCELTA
Pizza of pasta naar keuze

***
TIRAMISU
Het beroemde huisgemaakte Italiaanse dessert
of
CAFFÈ O TÈ
Koffie of thee

Hoe werkt ‘t?

Maak een reservering bij Solo Vino by Gusto o.v.v. filmdiner. Je betaalt het volledige bedrag in het restaurant. In het restaurant ontvang je een voucher* voor de film en een muntje waarmee je een drankje kunt halen in het café van Pathé Buitenhof.

Hou er rekening mee dat je zélf een reservering maakt voor de film, dit om teleurstellingen van een uitverkochte zaal te voorkomen. Reserveringen voor bioscoop tickets zijn mogelijk via 0900 1458. De kaarten dienen uiterlijk 15 min voor aanvang afgehaald te zijn. Het is ook mogelijk om de voucher op internet verzilveren en de online aankoop op je telefoon/mail te laden. Het Filmdiner is alleen verkrijgbaar bij het restaurant en niet bij Pathé zelf.

*De voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor evenementen. De voucher geeft recht op een zitplaats bij Pathé Buitenhof. Voor 3D voorstellingen geldt een toeslag, te voldoen aan de kassa van de bioscoop door de gast.

×