Group Specials

Vier het bij Gusto!

Solo Vino by Gusto is een sfeervolle locatie om met een groep te komen eten. Heb je een grote familie, heel veel leuke vrienden of gezellige collega’s? Of moet je voor werk een borrel of diner organiseren? Dan nodigen wij jullie allen van harte uit om in ons restaurant te genieten van de Italiaanse keuken. Gusto maakt het mogelijk om uit diverse arrangementen te kiezen. Bekijk hier onze arrangementen en als je denkt ‘dat wil ik!’ neem dan contact met ons op. Het is ook altijd mogelijk om een menu op maat samen te stellen compleet afgestemd op jouw wensen en budget.

Lunch

Lunch

Gusto is de ideale locatie voor een lekkere lunch. Kom tijdens je lunchpauze gezellig langs met collega’s om een hapje te eten op ons heerlijke terras of neem binnen plaats en geniet van de Italiaanse sfeer. 

Lees meer »

Borrelen op het Plein

Borrelen op het Plein

Zin om te borrelen? Kom dan zeker langs bij Gusto! Wij schenken voor ieder wat wils iets in. Onze speciale Italiaanse wijnen bijvoorbeeld, maar ook speciaalbieren zijn er in meerdere smaken. En wat dacht je van onze frisse homemade cocktails? 

Lees meer »

Diner

Diner

Voor een authentiek Italiaans diner ben je altijd van harte welkom bij Gusto. Dineer met collega's, vrienden of familie op ons heerlijke terras of neem gezellig binnen plaats. We bieden verschillende mogelijkheden. Onze arrangementen zijn mogelijk vanaf 10 personen en aan te passen naar jouw wens.

Lees meer »

High Wine op het Plein

High Wine op het Plein

Als je van wijn houdt, houden wij van jou. Solo Vino by Gusto serveert de lekkerste Italiaanse wijnen ook per glas. Kom wijn proeven met vrienden, familie of collega's. We organiseren een wijnproeverij of high wine op maat voor jou. Leuk om te doen bij een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of gewoon omdat het kan.

Lees meer »

Pizza Workshop Kids

Pizza Workshop Kids

Het leukste kinderfeestje beleef je bij Solo Vino by Gusto! Versier en bak je eigen pizza met vriendjes en vriendinnetjes.

Lees meer »