Lunch

Gusto is dé ideale locatie voor een lunch, zowel zakelijk als privé. Lunch met collega's, vrienden of familie op ons heerlijke terras of neem gezellig binnen plaats. Combineer een zakelijke lunch met een vergadering of bespreking. Met lekker eten in een ongedwongen sfeer is het doorgaans fijner te overleggen.

Met onze locatie aan het Plein zijn de leukste winkels om de hoek, evenals de Tweede Kamer, het Binnenhof, het Mauritshuis en andere musea. Combineer je bezoek aan ons mooie centrum met een lunch bij Gusto. Station Den Haag Centraal ligt op loopafstand.


We bieden een aantal standaard lunch arrangementen. Arrangementen zijn mogelijk vanaf 10 personen en eventueel aan te passen naar jouw eigen wens. Bekijk voor andere mogelijkheden onze menukaart en stel je eigen menu samen met diverse gerechten. Hulp nodig? Dan helpen wij je uiteraard met alle plezier met jouw specifieke verzoek. Bel ons op: 070 306 36 58 of mail naar info@gusto-denhaag.nl voor meer informatie, een offerte of om te reserveren. En langskomen kan natuurlijk ook altijd.  

LUNCH MENU PANINI
€ 17.50 p.p.

ZUPPE  Soep
***
PANINI  Belegd luxe broodje
***
DOLCE  Taart van de dag
 LUNCH MENU PASTA
€ 20.50 p.p.

ZUPPE  Soep
***
PASTA  Pasta
of
INSALATA  Salade
***
DOLCE  Taart van de dag