Solo Vino by Gusto

Italiaans restaurant Solo Vino by Gusto opende haar deuren op het Plein in het jaar 2010 en sindsdien willen we onze gasten een stukje Italië op het Plein laten beleven. Met authentieke Italiaanse gerechten en hapjes, goede Italiaanse wijnen en natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid. Het restaurant wordt gerund door twee Italiaanse families, hierdoor ervaar je de echte Italiaanse warmte.

Winebar Solo Vino is al jaren een succes op het Kurhausplein bij La Galleria, niet gek dat de eigenaren van ditzelfde restaurant ervoor hebben gekozen om ook een winebar op het Plein in Den Haag te openen. Na de integratie van de succesformule van winebar Solo Vino in restaurant Gusto, is Solo Vino by Gusto geboren!

Met een winebar, een warm interieur en menukaart met authentieke Italiaanse gerechten bieden wij onze gasten volop gelegenheid om te genieten in Italiaanse sferen. Of u nu komt met vrienden, familie, of voor een zakelijke gelegenheid – zakenlunch, borrel, diner met collega’s of wijnproeverij met relaties – wij staan voor u klaar.

Solo Vino by Gusto ligt vlak bij de Tweede Kamer, het Binnenhof, het Mauritshuis en Den Haag Centraal Station en is de perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje Den Haag of een zakelijke afspraak.

Een bezoek aan de Koninklijke Schouwburg, Diligentia, het Nationale Toneel, Theater aan het Spui, Pathé Buitenhof of Spuimarkt, het filmhuis en diverse musea is heel goed te combineren met een hapje of drankje bij Solo Vino by Gusto. Al deze hotspots liggen op loopafstand van het restaurant.

Hou onze Facebook en Instagram in de gaten en blijf op de hoogte van onze evenementen en acties.