Italiaanse Wijnbar Solo Vino in Den Haag

Ervaar de beste Italiaanse wijnen in combinatie met heerlijke Italiaanse hapjes. Geniet samen met uw vrienden en/of familie van onze wijnbar Solo Vino by Gusto op het Plein in Den Haag. Naast dat wij wijn per glas of fles serveren, organiseren wij ook high wine’s op maat. Kijk hier voor meer informatie

Bij Gusto staat gezelligheid met familie en vrienden én lekker eten centraal. Ons bedrijf wordt gerund door twee Italiaanse families en daarom weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om culinair te genieten. Bij Gusto is het elke dag een culinair feestje.
 

hapjes

Bedrijfsborrel

Door onze prachtige en goed te bereiken locatie zijn wij dé plek om te borrelen op het Plein in Den Haag. Kom gezellig langs met collega´s om te genieten van onze diverse borrelarrangementen, Italiaanse wijnen en diverse bijpassende hapjes.

Organiseert u zelf een borrel of een feestje? Of geniet u thuis liever zelf van een goed glas? Onze lekkerste Italiaanse wijnen vindt je via de Solo Vino webshop. Bestel uw favoriete wijn via www.solovino.nl.

     bijgerechtjes